Eh betul ker ikut saya ni?

Jun 3, 2008

Relax sat...

Boss cuti dua hari...relax skit nak buat kerja...dah la awal bulan ni kena siap report kewangan..tak ada la aku nak dengaq tempik2 dia..tp esok lak dia masuk opis...
tp cuti2 pun mai jugak opis waktu petang..haru betu...
hmm..nak buat gena kan org tak dal life mcm tu la..huhu

btw...org tu balik kat kpg dia..
mcm biasa....jd mcm anak dara nak tunggu pinangan lagi kot..

so..bulan 7 ni aku nak cuti 3 hari sekali dgn israk mikraj...
nak melancong kat KL...ngeh ngeh ngeh
harap tak ada apa2 la yg ganggu plan aku waktu tu,....
nak beli mcm2 jenis fridge magnet ni...
yeahaaa......

-adios-

4 comments:

absy said...

nak gak fridge magnet ek (^_^)

MsCinderella said...

bok mai duit...

absy said...

nak pree :D

MsCinderella said...

ganti dgn souveneir dr korea nak tak?