Eh betul ker ikut saya ni?

Feb 5, 2008

fuyoooooo Bob...........cayalah!



ada sapa2 yg tgk Bob tak waktu kat AJL hr tu? Ya Allah..best kan.....sedap betui sora dia..betui meresap dlm jiwa bila dengar dia nyanyi...walau tu lagu org...cara dia sampaikan tu mcm lagu dia sendiri...mmg mengasyikkan...bak kata kat ogy dlm AF, feel tu sampai pada penonton..dan penonton tu aku la tu...hehe

waktu aku tgk Shari nyanyi lagi Kaer tu..aku kata kat kakak aku...best lagi kalau bob nyanyi...tup tup last2 tgk bob ganti ajai yg nyanyi...dia dpt tau kena ganti sehari sebelum AJL tu lak....brani tak bob tu kan..?

tp silap skit..Bob ada kesilapan skit waktu awal tu...kalau tak dia leh menang arward vokal terbaik..dia leh keep up lagi dna yakin walapun tersilap dan tak nmpk kekok dgn kesilapan yg dia buat...tu dikatakan pro!

sampaikan Ramli MS pun puji dia dlm komentar di akhbar b-pop..malah dia kata orkestra dia pun salute Bob dgn ketuk kayu kat buku not muzik tu..arghhh aku tgh mencari rencana pasal ni..tp tgk kat web tak ada la pulak...nnt da ada update kat sini...

btw...layannnnnnnnnnnnn lagu yg Bob nyanyi ni....

2 comments:

juju said...

hehehe...faizal jugk yg besh.........

chot said...

betul tu..kalau ada faizal mlm tu musti dia sapu semua la..