Eh betul ker ikut saya ni?

Jan 23, 2009

Bercutilah kamu sebelum kamu dicutikan...

Alhamdullilah..cuti aku diluluskan utk 28-30/2. Aku akan balik KL mungkin 2/2 ni...Lamanyer kat kampung..best best. Senang pulak bg en P** Y* sain surat cuti. Tanya skit terus sain. Tak mcm boss lama aku tu, sain nyer tak tapi berletiaq dr pg sampai ptg kalau nak cuti ker apa. Bg saja cuti pastu mengomel la tak ada kat opis banyak kerja la bla bla bla...

Adeii lambat pulak nak bertolak balik. Mesti jem gila ni nnt. Mmbr aku pun tak sampai lagi. Melepak la lagi kat opis. Boss aku ader semua tgh sibuk nak p Indon dgn Menteri lepas raya cina. Aku pun nak kena settle pemergian ku ke suatu destinasi ni. Erk...kat mana tunggu ajer la nnt cter. Nnt bila nak jumpa pintu flight baru aku senang nak cter kan...ni pun big boss tak sain lagi mana leh confirm leh p kan...
Tadi p The Mall pun ingat nak shopping barang, bila p sana jd blur lak. Hr tu mcm semangat nak beli byk brg nak bawa balik last2 aku beli tepung kek dgn sirap utk pancake saja. Ish mcm2 la..sblm p siap berangan nak angkut troli last2 hampeh...tapi tak per jimat duit kan....
Mak kol tadi ayah dah nak keluaq dr hospital. Ok la selamat gak operation ayah aku tu. Ramai la nnt kat rumah. "Datin Seri" pun balik..miahaha...Aku malas nak layan "Datin Seri" ni, diam dia 10 patah aku diam balik 100 patah...haha
Aku tak sabar nak balik rumah nnt....rindu kat kucing2 aku..rindu kat FM aku semua tu..mcm mana rupanya setelah ditingglakan selama 3 minggu...3 minggu ajer..tp aku punya emo mcm dah tinggal 3 bulan. Adei byk perubahan sejak balik ke KL ni balik. Masih lagi rasa bengong dan blur lagi lanjutan 'didera' 3 tahun waktu kat Perlis. Payah nak cter ni...Utk ni nnt cter kat n3 yg lain....leh buat luahan perasaan lagi kan....


arghhhhh nak balikkkkkkk...cepatla sampai...Jem jgnla kau jem lagiiiii....

2 comments:

mama_Lieya said...

wah..wah..besh nyer dia balik kampung..
kim salam kat owang perlis yerk...

cin...profil kat avatar tu dah kena tukar...yg ayat..


"duk ngan family"

ker cin dok ngan abg kat sini?

MsCinderella said...

aha mama...kat sini duk dgn abg tu..kira family gak tu...
hati tetap kat perlis ni...huhu