Eh betul ker ikut saya ni?

Jan 31, 2009

Fridge magnet terbaru

yang ini beli kat Desaru....







semua di atas beli kat KLCC




yang ini dr opis punya....











semua di atas dibeli drpd en zayed



yang ini beli pulak kat lips from Cari forum...


3 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

rajinnyer beli :D

MsCinderella said...

dah tak ada org nak bagi...kita beli saja la...huhu

mama_Lieya said...

emm banyak nyer fm dier...
mama pun rajin gak beli dolu2..
tp skrg ni satu pun tak leh lekat kat poti aih..
anak suka dok kutip..
mau2 skrg dia dah pandai ragaih naik atas kerusi..
abis suma dia kutip masuk beg..
so dah stop ler bab2 membeli fm ni...