Eh betul ker ikut saya ni?

May 16, 2009

blurressss

apa nak tulis nyer...otak makin berkarat nak udpate blog ni...huhu

masuk blog hari ini..aku buang terus widegt shoutbox tu...semak saja dgn iklan2..tgh nak mencari shout box yg ok ler...masuk gak la yg junaidi tu tp tak reti lak nak copy kod html dia...erk nak kena register dulu ker..?mcm lain pulak nak kena register..mcm kena bayo lak...

pastu aku sambil2 ni masuk gak la facebook...alahai byknyer request buat itu buat ini tak larat sih....tp dah kawan nak suruh buat gak,buat la jugak kan...leh jadi gila gian gak buat kuiz2 ni..ada yg bagi peluk la..kiss la..nasib baik la dlm facebook,kalau real lak..hehe

erk..mingu depan aku ada exam PTK..hari rabu pagi..pastu mlm tu gak aku nak ke Kuching pulak..bestnyerrrrr dah lama tak p Kuching. Hr tu terlepas nak p Sabah, (kalau aku p sabah tu harus la sempat jumpa ex lama aku..kuikuikui). Lagipun biarlah..kalau jumpa dia pun bukan nak jadi apaw2 ka...keke

ok la..out dulu...sambung lagi nyer..

ps: utk kawan aku yg merasakan aku (anda tahu anda sapa) dah tak layan dia skrg ni..pikir2an lah knp aku buat mcm tu nyer...umpama gading bertuah dapat,tanduk lama dilupakan (betulker ayat peribahasa ni)..sekian terima kasih...

2 comments:

absy said...

mana pernah lupakan tanduk..tanduk penting aper leh guna untuk sondol-sondol bagi binatang lain takut :(

MsCinderella said...

nyampah kalau bg jwpn mcm ni..ish..