Eh betul ker ikut saya ni?

Sep 3, 2007

Perkataan baru ya murid2...:)




hehehe..amacam...? ni kata2 boss aku yg dok ucap hampir setiap hari pada semua staff dan org luar...dan paling banyak kena kutuk aku la...bg dia biasa la tu nak ucap benda tu...dan ntah kenapa hari ni walau aku kena kutuk dgn perkataan2 tu aku rasa mcm 'happy' lak...ntah kenapa..mungkin sbb aku rasa aku nak declare 'war' dgn dia...wakakaka.....

bagi aku dia tu nothing...no more respect...dan aku mmg tak akan halalkan apa yang aku tolong dia walau bukan pasal kerja...dan kalau dia nak kutuk giler2 pun kutuk lak..bg aku biasa saja...dah lali..sama lali dgn dia yg walau dah umur sama mcm umur malaysia merdeka dok ucap benda2 tu....

walau batin aku terseksa...dan aku tertekan dgn situasi ni..sbb bagi kesan pd rakan sekerja aku dan org sekeliling....aku yakin yg dia akhirnya akan mengalah..dan ada yg lebih berkuasa dr dia iaitu Allah....dan waktu tu akan ku gandakan 'war' aku dgn dia....biar apa nak jadi jadi la....bak kata pepatah...'berat mata memandang berat lagi bahu memikul..'

1 comment:

Faizah said...

biaq dia nak kata apa2 pun cin... Allah bersama-sama ngan org yg sabaq n kenkadang benda ni akan di 'bayaq cash...'


hehehe ayu happy hari ni pasai oghang yg dok buat tahana kat ayu hari ni dah di 'bayaq cash' dah muahahhahahahaha