Eh betul ker ikut saya ni?

Jul 23, 2008

Jom Makan : Apple Pie, Nasi Goreng Tomyan dan Ayam Bakar Sos Lada Hitam




Saja masak 2 minggu lepas...Apple Pie ingat nak buat mcm Mcd punya..tp tak jd pulak..kalau Mcd inti dia lembut,ni keras skit, tp ok la 1st time try..
Pastu buat nasi goreng tomyam and then buat ayam masak sos lada hitam tu. Bila jamu semua tanya beli mana,walhal masak sendiri tauuuu..guna perencah sedia ada...yg depa tanya mungkin sbb ada aluminium oil tu, huhu......
apa2 pun mcm biasa yg penting habissssssssssssss..
nak resipi ker...kalau nak nnt tempek..mcm malas la pulak...ngeh ngeh ngeh

6 comments:

Faizah said...

Huwwwaaa APPLE PIEEE!!! i like

MsCinderella said...

ayu : buat la ayu...sonang saja...rasa puas hati lak jugak mkn tu...

Faizah said...

cin, memang la puaih hati... kalau buat, kak umah ni kami sorg ja yg mkn benda2 cenggini. huhuhu kompem tak abih. tu yg slalu beli kat mcD ja tu :D

Faizah said...

"kak" plak dah... "kat" la. typo :D

MsCinderella said...

ayu....hangpa takpala beli kat mcd...umah kami jauh dr mcd.........huhu.......:(::(

MsCinderella said...
This comment has been removed by the author.