Eh betul ker ikut saya ni?

Jul 23, 2009

Its Gaji Time!!!!!!

Wahhhh...bulan lepas sengkek gila aku banyak duit mengalir keluar sampai aku nak balik kampung pun terbantut..hilang mana duit pun tak tau...tau2 dah surut dah..harus la mempercepatkan diri nak buat claim plus OT tu...buat belanja raya nnt kan...hehe

btw..mlm ni member ajak nak p Times Square tgk wayang cter Harry Potter...ada lak member yg lain bgtau kata cerita ni tak best..sampai ngantuk2 dia...aku last tgk Harry Potter pun leh tertidur awal2 cter tu...aduhhh harap berbaloi la nak tgk mmlm ni...sambil tu nak berbuka puasa makan crispy creme donut...amacam mesti sedap kan?
dan dekat The Mall aku ada jumpa satu beg jenama FTImber...50% less..dr 13+.++ berkurang ke RM 60-RM 70...harus la membeli sblm habis megasale ni..
ok..jom p jolok duit kat ATM...masa utk berbelanja dgn cermat!

2 comments:

dilaOHdila said...

Salam CIN....
wah dah gaji No. aku punya 26 lak tu, lambat pulak ni. kalau tak leh aa gebang2....

** Tu bukan ceq lah CIN
anak buah ceq kat tu hak baju itam (hehehhee)

MsCinderella said...

ala D...nak tgk gambo real D la....huhu