Eh betul ker ikut saya ni?

Aug 2, 2009

my new sweetheart :))))


bertukar dr sony ericson yg aku guna dlm masa setahun akibat banyak sangat jatuhnya...pastu aku kena repair mungkin dlm RM 200.00..sbb dah harga mcm tu kena repair baik aku beli yg baru saja kan..
nah...ni la buah hati aku yg terbaru...beli kat perlis..harga dlm lingkungan RM 1270.00...erkkk mahal ke tidak nyer....?ntah la bg aku setakat ni berbaloi aku pakai.Nokia mmg 'friendly user' dlm masa 2 jam aku dah habis godek semua software dan opkos la aku tau guna..hehe cuma maps tu aku tak tau lg mcm mana...nak kena pulak install dlm harga RM 50.00...
harap la 'jodoh' aku dgn nokia akan berpanjangan gak nnt....:)

2 comments:

dilaOHdila said...

salam CIN
dilla pun teruja ngan E71 ni
mesti best kan

MsCinderella said...

Dila..mmg best...setakat ini tidak mengecewakanla..hehe