Eh betul ker ikut saya ni?

Sep 6, 2008

3 hari 2 malam di Perlis Vol II

2-3 hari lepas krew tv9 mai lagi kat perlis utk shoot rancangan ni. Host dia Dr Fazley dan artis undangan Sarah Raisuddin dan adik dia. Aku sempat jenguk depa time berbuka puasa kat Kuala Perlis saja. Yg lain2 mmbr aku yg ikut. Nak dijadikan cerita malam tu kat restorant tu agak kelam kabut skit sbb makanan lewat sampai. Tapi tak la lewat sampai berbuka pun lewat. Orang lak ramai sbb kat area tu cuma gerai tu saja yg buka. Mmmg ramai dan makanan yg kami order pun lewat sampai walau dah order 2-3 hari sblm tu. Aku dgn geng biasa saja tak la kelam kabut sgt. Tak nak timbul kekecohan. Tp same time duk push jugak gerai tu masak cepat skit. Sambil tu mkck tu pun sampai la kat gerai dlm kul 7 lebih. Dia tgk meja pun tak brapa nak setting dgn menu yg tak siap atas meja, meraban lak gak dia. Tp volume suara tu slow la skit mungkin sbb artis ada kan...mungkin dia nak kaver. Aku dgn geng mmg dah cuak dah..dah la makanan lewat sampai pastu dgn peel dia. Terus hilang teruja nak jumpa Dr Fazley dgn Sarah tu..nak ambik gambar pun tak...rasa tak syok lak dia ada dgn peel kelam kabut dia tu..dah la tu siap bg warning kat tawkey kedai tu pulak...hmmmmm...sampai producer pun leh tau peel dia walau 1st time jumpa...mlm tu kami mkn ala kadar saja dan cuma leh salam saja dgn Dr Fazley and krew sekejap saja..x dan nak sembang2 apa :(..mmg kebiasaaan kalau ada mkck tu mmg hilang terus mood nak bekerja...kalau lebih2 mau setahun dia mengungkit..nnt ckp nak lawan pengarah lak...huh!

second day...depa ikut p shoot lagi...yg juga merupakan last day..last day tu jugak depa p berbuka kat Teratai Putih Restaurant..dan kami lak tak di ajak...uwaaaaaaaaa frust aku dgn geng...kalau tak mau aku p jugak....tak per la apa nak buat kan...hasil dr penceritaan mmbr aku mmg Dr Fazley and Sarah mmg sempoi tak ada la berlagak2 ke aper..mmg depa best..dan ada gak satu dialog Dr Fazley cakap dgn budak praktikal aku tu...hhehehhehe tp rahsia takut jd cter sensasi lak...kuikuikui..

apa2 pun ini gambo yg sempat di ambik oleh mmbr aku waktu last day tu....hmmmm layan ajer la...







So jangan lupa tonton rancangan ni kat Tv9, 21 September ni kul 9.00 malam....and Dr Fazley mmg hansem bangattt..........:P

11 comments:

13may said...

cek masuk TV gak ka??? hehhe

MsCinderella said...

May~yg dulo2 ada la masuk tv..yg ni tak ada...hehehe

dilaOHdila said...

cin....sonoklah dapat jumpa artish ni no....nampak sempoi sarah ni. Dia friendlay gak no cin

MsCinderella said...

D~best la jugak, sekali sekala jumpa kan...Sarah mmg sempoi...salam siap cium tangan lagi...:)

adam06 said...

hi,

mscin...pasal script no right clip tu boleh u email i html script u ?....keseluruhan script..

yanti
www.loadpoint.blogspot.com
www.rosyanti.blogspot.com

MsCinderella said...

yanti~apa email yanti.....

adam06 said...

maksud yanti. ...aritu
mscin ada antar message
tanya katmane nak paste
script no right hand click
tu...so yanti nak tengok
html script blog mscin
baru yanti blh tunjuk kat
ne nak letak script tu


regards,
yanti
www.loadpoint.blogspot.com
www.rosyanti.blogspot.com

MsCinderella said...

yanti~ok..nnt cin emailkan..lupa la post comment kat blog yanti rupanya hantar ke email jugak..hehe

MsCinderella said...
This comment has been removed by the author.
absy said...

wah bestlah mkck kucen jmpe artis gaji mesti tinggi campur bonus lagi..ekekekekeke....

MsCinderella said...

BG~mmg tinggi pun, ni pun duk berkira2 nak tukar keter volkswagen beetle kaler pink..huhu