Eh betul ker ikut saya ni?

Sep 20, 2008

EG Gift @ Forum Cari.com.my


Dapat EG dr kak nanie hr ni..EG ni actually yg kita org buat kat forum Cari.com. Aku la yang mengepalainyer sbb aku Mod kat situ..hehehe..Mula2 daftar nama pastu dah cukup masa undian akan dibuat menentukan pasangan (aku la tu yg cabut undi..hehe). Pastu mula la sesi membeli dan memberi serta menerima hadiah dr pasangan masing-masing. So pasangan aku ialah Hananie dan orang yang aku kena bagi hadiah ialah Gutes_madchen. Selamat dah semua aku buat. Tunggu yang lain pulak. Kalau ada yg tak settle lagi selepas tarikh tutup aku akan potong kedit depa sebanyak 50. 50 banyak tu tau kat forum.Sampai ada gaduh2 la kat forum pasal potong2 kedit ni..sensitif wooooo

So kak nanie bagi kat aku,kotak make up, FM dr Port Dickson, Novel dr Norhayati Ibrahim dan 4 jenis buku masakan beserta dgn kad raya...tq soooo much...hehe




yg ni la yg aku bg kat Madc ni..abaikan kucin tu..dia saja post gambo jam dgn kucing yg selalu dok gaduh dgn dia..hehe....





9 comments:

akuatik said...

perghhh terrorist hang masak lps ni cin

absy said...

nak hadiah gak =(

13may said...

best best!

selamat hari raya!

nobody said...

dah ada buku resepi buat biskut tuu.. tahun nie byklah kuih buatan sundri...hehee

dilaOHdila said...

CIN....
banyak EG dapat
sempena raya ke? hehehhehehe
selamat menyambut Syawal CIN

MsCinderella said...

mantan~terer masak saja..tp semestinya sedap...hehe

BG~dah bg kan hadiah :P

May~selamat hari raya...awat tak mai rumah? hehe

sis iza~tak ada gak buat kuih pun..huhu

D~tak ada pun...hmm nak tunggu besday nnt la..hehe

filantera said...

eh kat board mana? nak join gak:P

anyway, do visit my blog ya, i am hitamputih bytheway:D

MsCinderella said...

ler...HP kat bod kedah/perlis la...selalu la jenguk2 nyer..:P

nak join boleh...tp thn depan la...hehe

viva_4504 said...

aku dapat duit lumayan dengan hanya buat blog yang tidak gunakan sesen pun modal...SEMUA FREE..