Eh betul ker ikut saya ni?

Sep 9, 2008

Awards dan Tag

i.

Kisah Award....
Second time dapat award ni. Kali ini dari blog eiyra lak...thanks nyer.....


This award is for those bloggers who are nice people; good blog friends and those who inspire good feelings and inspir
ation also for those who are a positive influence on our blogging world. Once you’ve been awarded please pass it on to others who you feel are deserving of this award.

Seterusnya nak bagi award kat geng2 ni pulak nyer..terima la nyer buat penganti duit raya...hehe

a. foxey
b.
BG
c.
Jujuamin
d.
Ayugirl23
e.
Mantan

ii.

Kisah tag.....

Bagaimana caranya
1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka
4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag

Dapat tag:

a.Yanti ::
www.loadpoint.blogspot.com/
b.Eiyra :: www.
mydailymenses.blogspot.com/

Seterusnya nak bagi tag pada:

a. 13May :: http://13maysakitkepala.blogspot.com/
b. Ebok :: http://duniaohdunia.blogspot.com/
c. Liyana :: http://saraliyana.blogspot.com/
d. BG :: http://ab-sy.blogspot.com/
e. Maid ::
http://amybarakbah.blogspot.com/

iii.

Kisah tag Vol 2..

Seterusnya tag jugak dr Liyana...ingatkan nak buat thn depan tp bersemangat lak nak menjawap ni...hehe

3 TABIAT BURUK TIME SEKOLAH
1. mcm biasa la..mengelamun
2. buat kerja last minute
3. meniru...huhu (adik2 jgn ikut tau...hehe)

3 FAVOURITE SUBJEK ANDA... KENAPA??
1. BM sbb selalu score dalam karangan. Bila besaq ingat nak jadi penulis tp jd lain lak..hehe
2. English pun sbb selalu score dlm exam dr sekolah men sampai kolej. Tp skrg mcm kureng lak ckp english...huhu
3. Sejarah sbb suka baca kisah2 benar yang lepas.

3 SUBJEK ANDA TAK SUKA... KENAPA??
1. Matematik sbb mengira..tak suker tauuuu dr dulu dan sekarang
2. P.Jasmani sbb badan tak brapa fit kalau nak p senaman..hahahaha
3. Lukisan sbb mnat melukis tp sampai skrg tak reti2 nak melukis so tak minat la...nyampah

MENARIK PADA KAMU...?
Sense of humor si dia.....waduuhhh

KAMU PALING SUKA...?
Makan dan masak dan tgk tv

ANDA TIDAK BOLEH HIDUP TANPA...
Nyawa..hmmm

SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR SIAPA YANG ANDA HUBUNGI...
Erk......kiv la thn depan jawap ni

Nak bg tag lak kat sapa ni..
erkkkk tunggu thn depan....hehe


6 comments:

dilaOHdila said...

seronok bila kena TAG ni kan CIN
terasa macam homework ni kena siapkan pulak
kang cikgu rotan kalau tak siap(hehehehe)
menarek TAG kat sini

MsCinderella said...

tu kan...payah gak nak menjawap kalau soalan susah..hehe..

nnt ada banyak tag nak bagi lagi ni...nak bg kat D jugak nnt :P

Faizah said...

thanx 4 d award.nnt kami tempek lam blog. la ni dok bz skit :D

MsCinderella said...

ok Ayu...:)

absy said...

dah terima award yang tak seberapa itew..ekekeke...tengkiu...nak pelok aummm.....

MsCinderella said...

BG~same2...tak leh pelok nnt ada org jeles..haha