Eh betul ker ikut saya ni?

Nov 25, 2009

Trip to HK : Part 1

Atas permintaan sahabat aku Ana yg kepingin beno nak lihat gambar waktu aku ke Hong Kong bulan 10 hr tu..ni aku tempek sebahagian gambo nyer waktu aku p Madame Tasauds..Best gak la kesini...ada gak la peluang tgk org2 yg terkenal dan ambik gambo sebelah depa...what a experience...!















Yang paling best opkos la jumpa buah hati aku ni..walau hanya patung rasa mcm tak puas nak peluk dgn dia...rasa mcm nak bawa balik p rumah buat teman tiduq...dua round kami semua pakat lawan ambik gambaq dgn dia...ohhhh bila la nak jumpa real ni...huhu









Love uuuuu BYJ!!!!

5 comments:

Lady of Leisure said...

salam aidiladha untuk miscin n family..
:)

dilaOHdila said...

salam cind...
wow hang pi HK ka
best kan. dilla mai sini batery KONG lak. gambaq banyak BLUR (uhuk)

MsCinderella said...

Lady...salam aidiladha gak buat lady sekeluarga

D-best la jugak...1st time p kan..lagi best p Ladies Market tu....hehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

gambaq last tue gedik giler ahahaha

MsCinderella said...

anna..jeles la tu...:P