Eh betul ker ikut saya ni?

Nov 2, 2009

Jom 'melalak'!

Minggu lepas...dgn berbekalkan sora yang serak2 basah dan batuk yg masih kering dan menusuk isi perut ku..dan ditambah dgn vaucer percuma satu jam utk 'melalak' ke Red Box Sogo aku,mila,sue dan nuar meneruskan agenda melalak ini sambungan sewaktu berbuka puasa kat sana hari itu.

Aku mmg best kalau melalak kat sana..sbb apa....dekat dgn opis pastu ada buffet makanan..tu yg best tu hahahahhaha..makanan not so bad la.leh la buat isi perut...harganya not so bad la sesuai dgn kesenangan memilih lagu dan makanan yang leh tahan..ada ketam,ayam,kerang,western food,laksa,salad dll la...(sorry gambo terlupa ambik..kamerawomen aku Mila terlupa nak ambik gambo)

Lagu2 yg kami pilih semuaaanyaaaaa leh dikatakan lagu2 sedih..(aku terutama la pilih lagu tu-seperti yg
Mila katala ntah la sebab apa..sbb lagu tu nafas pendek senang nak tarik kot..hehe. Lagu yg aku pilih mcm lagu Khatijah Ibrahim (ku pendam sebuah duka), Tommy Page (Shoulder to cry on),Spoon (Rindu serindu rindunya)..pastu ada gak pilih lagu Senario(sebelum dan sesudah) dan Apo Kono EhJang...hehe best kan...banyak la lagi..tak brapa ingat la pulak...

Yg mcm mila
kata la, lagu yg aku pilih sedih2...pastu dgn dia lak pilih lagu yg kami semua tak pernah dengaq langsung tp cekap lak dia nyanyi...ish2 tak tau lak aku...tp sora dia mmg sedap...hehe..tp tak kira la lagu apa yg pilih semuanya utk mereleasekan tension...1jam terakhir sbb nak habiskan semua lagu yg dipilih kami nanyi sekerat saja...habis corus skip2 saja pastu lagu terakhir semua nyanyi lagu Teman Tapi Mesra...

Hmmm geng...kalau buat acara melalak ni acara tetap bulanan leh dak? hehehehe

Jom layan gambo...




























4 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

sian mila gambar dia x der ahahaha
agak kejam toi

-LaDy rAzOr- said...

karaoke siap makan minum bagai.....
katne nie???

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

anna: xpelew...at least org ramai xtaw sape org...hahaha!

k.lin: acara tetap ttiap bulan ek? tuh kene tnyer yg len2 gaks arr...uish...neh da thp ketagihan melampau da neh k.lin neh...hahaha!

p/s: maw ka lagu yg xpenah dgr tuh? nnt leh study pstuh k.lin nyanyi la plak yerk! hahahaha

MsCinderella said...

anna- tak teringat langsung nak ambik gamba mila..dia pun tak suruh ambik gambaq dia..syok nyanyi lagi nak buat gena kan...hehe

nofa-red box arr..:)

mila-tak pa...nnt bulan depan kita p lagi kak lin ambik gambaq mila na...
erk x mau arr nyanyi lagu tu...tak masuk carta 20 pun :P