Eh betul ker ikut saya ni?

May 4, 2008

Ahli Keluarga Baruku....


Anak sedara baru ku..
Muhammad Fariss b. Ahmad Sufi
Diputerakan 25 April 2008 jam 12.55 tgh...
Cucu ke 5 ayah dan mak aku...
merangkap anak sedara ku yg ke 5..

Ni gambo waktu kat hospital..muka bulat ikut muka sapa tah...hehe

Ni kat rumah...tgh tunggu masa nak dibotakkkan...
Sedang dibotakkan.......


Sudah dibotakkan....tidur la pulak....mesti rasa ringan kot...



Nak dijadikan cerita...waktu last day kakak aku kat Hospital Besar Kangar, beg duit kena curi..kakak aku letak kat laci pun ada org yg ambik...ada suspect tp mcm biasa la kalau tanya takkan nak mengaku kot...so beware la kat cleaner2 atau nurse yg kerja kat hospital tu...


Ni pulak anak kucing ku...
baru ambik 2-3 minggu lepas kat pasar..
nama dia Sherry..
besday dia aku tak tahu bila..
abg aku yg gatal nak ambik dia...sbb semua kucing kat rumah hilang sbb hr tu ada kenduri kat rumah...lepas tgk ramai org terus depa hilang..takut punya pasal...
sekarang ni nak kena jaga dia lak seekor ni...
nasib baik mak dgn abg aku leh tolong gak..
payah gak sbb kena buli dgn 2 ekor kucing kat rumah aku ni..
tak tau la bila nak ok..
huhu


2 comments: