Eh betul ker ikut saya ni?

Jan 1, 2008

Dah masuk 2008 dah.....


buat semua teman2 yang selalu berkunjung di blog ini..
juga buat mereka yang tersesat dan lalu terjumpa dgn blog ini jugak..
dan buat semua2 la...
aku sambut new year dgn melepak di forum...
hehe

azam tahun baru..
1. opkos nak kuruskan badan la..(ni azam dah berzaman dah...maintain saja..huhu)
2. nak kumpul duit banyak2...
3.nak jadi kedekut skit
4.nak jadi jahat skit...hahahaha
5.nak dapatkan balik hutang2 lama aku yang tertangguh (kalau tak hangpa mati tak aman...haha)
6.nak p umrah/melancong di luar negara yang ada 4 musim
7.pastu nak kahwinnnnnnnn

wishh u all the best
:)


3 comments:

faizah@ayu said...

ayu tolong doakan untuk cin neh.. :)

All the best my dear friend...

-ctz- said...

ello Cin...
all the best in 2008 :)
mwahz n hugz

MsCinderella said...

ayu:thanks a lot..hanya Allah yang dpt balas jasa ayu :)

ebok:thanks..all the best to u to....muahs