Eh betul ker ikut saya ni?

Dec 21, 2008

RFC @ Kangar Perlis

RFC (REAL fried chicken) ni kiranya 1st kat Perlis la atau kat Mesia. Aku rasa baru buka beberapa bulan kat sini..Mcm kfc gak tapi kurenggg skit dr kfc. Setakat nak makan ayam ala2 kfc tu dgn harga yg murah dan nak bertukar selera leh la menjamu kat sini. Kedai ni dekat dgn Hotel Putra Palace dan depan Taman Sena Indah. Kalau dr roundbout besar tu nak ke Arau kedai ni sebelah kanan dan mmg akan nmpk tepi jalan tu. Parking agak senang tak la payah sgt cuma keberangkalian nak parking depan kedai tu mgkn payah skit.

Menu dia mcm kfc cuma tak ada bun dan burger. Harga dlm lingkungan RM 1.++ hingga RM 29.++. Cukai tidak dikenakan. Rasa tuuuu mungkin leh diperbaiki lagi. Not bad la...Aku leh bagi dlm 3.5 dr 5. Service pun aku leh bg dlm 3.5 dr 5 jugak. Kena bayar bila time order tp makanan akan dihantar ke tempat anda. 1st time p tak ramai org, so cepat la dpt makanan tu. Bila second time p, utk farewell aku lambat lak makanan sampai sbb nak tunggu ayam digoreng dulu. Lain kali kena prepare la time2 nak ramai org pastu time org nak dpt gaji kan..kena la sedia terima tempahan yang tak cukup tangan nyer...Overall..not bad la..leh singgah lagi...kalau ada rasa duit lebih sila la berkunjung ke KFC nyer...hehehehehehehehe

Ni aku tempek gambo waktu aku kesana...1st time aku p dgn geng2 forum CARI...second time aku belanjer kawan2 aku sempena farewell aku nak ke KL..huhu..we have so much fun there...

2 comments:

dilaOHdila said...

wah makan KFC lagik....
sampai menjilat jari (huhuhuhu)

MsCinderella said...

tu bukan kfc. tp RFC. sedap gak la tp tak sampai ketahap sehingga menjilat jari lagi...hehe