Eh betul ker ikut saya ni?

Aug 9, 2008

Cuti-cuti Malaysia Vol I

yehaaa....cuti ku diluluskan akhir bulan ni selama seminggu..
aku tak ada sbb yg urgent sangat mcm nak bertunang ke aper nak cuti ni pun, cuma nak cuti saja..
dan paling best aku tak jumpa dgn boss aku 2 minggu lebih..dia p kursus seminggu..dia masuk opis aku lak cuti...jumpa la dia pd 2 Ramadhan ni...
aku cuma plan nak turun KL 2-3 hari...tgk wayang 2-3 movie....pastu p Amcrop Mall nak shopping sakan fridge magnet dan membuat lawatan sambil belajar ke Pavilion...(hahahahaha mcm org baru 1st time masuk KL saja cter ni...)
tempat wajib melepak opkos la PWTC, opis lama kan..yg lain2 agenda aku pikir sendiri nnt mengikut kesesuaian mood dan ketebalan duit aku sbb baru lepas gaji...ngeh ngeh ngeh...
pastu balik duk rumah...lepak2...tenangkan fikiran dan biarkan masa yang indah dan damai mengisi cutiku ini....pastu kita cuti raya lak nooooo

7 comments:

masabdullah said...

amboi cin..cuti sakan no...lapangkn dada n fikiran...hheheh..mommy ada beli FM kapla kucen warna kunen kat cin..saja nk bg...heheh

absy said...

kasik kat mkck kucen jerk, kat kite takder beli aper ker :P

jujuamin said...

kt kiter pun xd ker mommy :P

13may said...

nak kirim apa yea....hmmm

MsCinderella said...

mommy~makasih momy, tak sabo nak jumpa momy raya nnt..hehe

BG & juju~ jgn jeles tauuu :P

May~tak payah kirim apa2 la...save duit kami..hehe

Faizah said...

kami baghu balik berjalan neh :D

cin, lama cuti eik? jom pi Padang besaq jom!

MsCinderella said...

Ayu~nak p padang ka..no hal..lepas gaji la...leh la nak skodeng kamera ayu sama...hehe