Eh betul ker ikut saya ni?

Aug 15, 2008

Ini adalah n3 yg ke 100

untuk ini aku ingin meraikan kejayaan Lee Chong Wei ke final Badminton Perseorangan lelaki Olimpik Beijing 2008. Dia akan bertemu dengan Lin Dan dr China. Li Dan susah tentu nak menang depan negara dia sendiri dan Chong Wei sudah tentu nak menang emas pertama buat Malaysia dan sekaligus jadi orang kaya baru...RM 1 Juta...khas utk dia....huhu

So ahad ni....jom tengok Chong Wei lawan Lin Dan kat astro channel 822...RTM mesti buat final ni live..kalau yg tak ada tv..leh tgk live result kat sini live badminton result jam 8.48 malam..


Malaysia Boleh!!!!

4 comments:

13may said...

1 million!

kaya kaya :D

amybarakbah said...

kalahhhhhhhhhhhh laaaaaaa cin

huhuhuhuh semalam aku siap nages bila tengok si Lin Dan tu dpt GOLD

tensiiiiiiiiii

Faizah said...

kalahhhhh huhuhu. chong wei mcm tak bagi saingan sengit sangat pun kat Lin Dan. sedih tgk Malaysia kena belasah :(

MsCinderella said...

May~mmg kaya la dpt 1 juta...tp skrg dah impian musnah dah..

Kak Maid~sama la mcm nak ngangis saja tgk...LD mcm lawan budak baru main badminton saja

Ayu~tu la pasal..awat semua org nak pertahankan sangat kemenangan dia tu..kalah ada fight tak apa la jugak..