Eh betul ker ikut saya ni?

Aug 28, 2008

Cuti-cuti Mesia Vol III

Aku ada kat rumah skrg ni..baru sampai dr KL kul 7 ptg semalam dgn parents dan abang aku. Hujan lebat sepanjang jalan..sampai ayah aku terketar-ketar duk dlm kereta...kesian kat ayah..aku lak layan blues kat dlm kereta sambil baca novel RAM..

mcm aku kata hr tu...plan aku tak brapa menjadi sangat nak hua-hua kat KL sbb mak dan ayah ada sama, aku kena spend some time kat Kelana Jaya tmpt ayah aku menginap..tp plan aku nak makan mcd, tgk wayang,beli FM berjalan dgn lancar..hehe. Sempat jugak singgah opis lama sekejap tu pun paksa diri sbb malassss berbeno nak p..kawan2 yg nak jumpa p rehearsel merdeka lak...banyak gak aku spend beli FM ni...ada la dekat RM 200 kot...tu tak campo dgn beli makan2 fast food lagi..beli novel lagi ish...harap2 la tak terpokai aku bulan ini, kena belajar buat perbelanjaan berhemah lagi ni..hmmm.

ni antara koleksi2 FM yg aku beli.......


ni beli kat Amcrop Mall...penjual dia kakak dr Indon...


ni beli kat Amcrop Mall...ni yg aku nak cari ni..susah betui nak cari kiosk dia...nasib baik kakak indon tu bgtau..naik turun la aku mencari....banyak pilihan betui...ada lagi 3 FM aku beli kat anak sedara...lupa lak nak ambik gambo...pastu aku beli 1 set anak patung pompuan...pasal apa yg leh aku beli pun tak tau..kelam kabut beli sampai tersalah buat pilihan..yg kawan kirim tak jd lak beli...:(...aku ingat nak exchange la FM tu....hmmm





yg ni semua aku beli kat KLCC...pun byk pilihan jugak....yg FM kayu tu beli kat kedai handicraft...semua barangan diperbuat dr kayu...ada lagi aku beli nak bg kat member forum...


pastu ini FM yg mahal aku beli...harga RM 41.30..setelah less 10%..yg ni FM aku letak kat atas fridge sekali..tak ada la tangan2 kecik yg memegang nnt...


yg ni la aku kata nak exchange....ada sapa2 yg berminat?...semua set la...kalau nak exchange 6 set tu kena la exchange 6 set jugak...hehe

dan ini la koleki FM aku setakat hari ini...tgh tunggu lagi 3 FM yg bakal tiba....nnt thn depan aku turun lak KL shoping FM lagi....yehaaa.....


selain tu kat KL...sempat gak tgk wayang cter wall-e...best sangat...nak beli dvd lak nnt utk anak sedara tgk..mmg tak rugi tgk cter tu....


sempat gak singgah The Mall...beli Popia Indon dan Rojak Singapore...pastu beli buku RAM 3 buah. Buku Satu Janji tu aku baca dr pukul 10.00 mlm smapai 3.00 pagi tanpa 1 helai aku skip pun. Mmg best...Buku Cinta Sang ratu kena kiv sbb buku tu ada sambungan. Yg aku beli tu no dua kena la cari yg no1 tu...tgk2 lak dah keluar sambungan ke tiga...aduhh..nak kena cari lagi...


mcm biasa...mcdonald....hehehehe..1st day makan kat hotel ayah dan mak aku menginap..mkn ramai2..pastu on the way balik ke perlis kemarin...makan lagi kat dlm kereta...

yg tersembunyi di bawah tu, ayam dua ketul, fillet 0 fish dua biji dan utk aku double cheese burger... bukan aku mkn sowang tau...mak dan ayah aku mkn sama la...





yg ni mkn ramai2 kat hotel...utk aku mcm biasa Big Mac...hehehehe...

puas hati la jugak misi kau tercapai kat KL tu...rasa lega tak dengar leteran dr ratu ular 2 minggu..tp balik ni kena la tahan telinga dengaq..mau dia ungkit aku ambik cuti seminggu ni...lantak hang laaaa........




6 comments:

Faizah said...

dah letak gambaq dah... lama bercuti :)

cik puan dewa kayangan petala lapan tu pi lawat family cin dak? kuikuikui

MsCinderella said...

Ayu~ada la mai sekali selama 2 minggu mak dan ayah kami ada kat KL sana tu..maklumlah org bz, haktuihhhhhh....

Faizah said...

hmmmmm dia sibuk pi jakel kot.... huhuhu

MsCinderella said...

Ayu~hahhahahahahahhaa....mungkin la kot...:P

Chibi Maruko said...

Banyaknya magnet dia, yg magnet kaabah tu beli kat KLCC jugak ke.. berapa harga dia..

bolehlah link blog ngan me...
selamat bukak posa...

MsCinderella said...

Chibi~aha beli kat klcc, harga dlm 7 inggit kot satu.Tp magbet cin tak byk mcm Chibi :P

thanks nyer..dah link dan selamat berpuasa gak :)