Eh betul ker ikut saya ni?

Aug 22, 2008

Cuti-cuti Malaysia Vol II

Time to cuti........cuti secuti-cutinyerr...
Plan aku nak berhua-hua kat sana terpaksa dikurengkan sbb mak dan ayah kebetulan ada at KL time tu..so time aku nak lepak2 mungkin akan dikurangkan..ttp main point aku nak p KL beli FM akan diteruskan jugak..itu penting dan juga melancarkan hari Mcdonald sedunia nanti yang mana pesertanya adalah aku seorang saja juga akan diteruskan..wakaka..
aku naik bas mlm ni..balik tak tahu lagi hari apa mungkin selasa atau rabu..ikut plan ayah dan mak aku..malas la pulak nak lepak kat pudu nanti.....menciii betuii..tu kat kat KL yg aku tak suker..huhu..tp terpaksa la...kalau ada duit banyak leh la naik flight kan....?
so..blog ini akan bersawang..forum cari pun aku tak ada nak moderate ke aper...bg org lain lak jaga tugas tu..hehe
dan aku jugak nak tunggu nak tgk Cik Puan Datin Seri merangkap Puteri Raja dari Kayangan Petala Lapan nak turun ke jumpa...apa idoknya...keluarga dia yg dtg dr jauh ni..dah dua minggu dok KL ni haram tak mai jumpa lagi tau....apa kejadahnya pompuan lagu tu....malu aku ngaku kawan dgn dia ni...ish ish ish
ok la....selamat berpuasa semua....dan selamat bercuti utk aku....hehe

3 comments:

13may said...

gambaq huha huha mana???

hehhe hehhe

Faizah said...

btoi2. kami pun nak tgk gambaq neh hehhe

MsCinderella said...

May & Ayu~ gambaq huahua mana leh tempek...akta rahsia kerajaan, hehe