Eh betul ker ikut saya ni?

Aug 31, 2008

Dah setahun dah......

Happy anniversary utk blog aku ni...tak sangka bertahan dah dekat setahun..malas2 nak update pun dah setahun dah kan..rasa lama jugak..sesungguhnya dunia blogger ni mmg menarik..tak pasal2 kehidupan seorang manusia boleh ditatapi oleh semua orang..dgn kata lain hampir sebelah kaki nak jadi org glamer...hikhikhik...
dan juga terima kasih jugak kepada semua rakan-rakan blooger sekelian...silent reader ker loud reader ker....berkembang lagi persahabatan maya aku ni..:)

4 comments:

13may said...

tahniah!

moga moga lebih aktif di tahun ke-2 nanti :)

Selamat berpuasa!

absy said...

mmbbeeekkkkkk.......... (^_^)

Faizah said...

All the best cin! :)

MsCinderella said...

May, Ayu dan BG ~ makasih byk2..Utk BG ni bukan kandang kambing nyer...